Teollisuuden huopatuotteissa ollaan Huopatehtaan osaamisen keskiössä. Tunnemme mitä erilaisimmatkin huopavaihtoehdot ja autamme myös sinua löytämään tarkoituksiisi sopivan vaihtoehdon. Teollisuuden huopatuotteita on satoja – meiltä saat niin rullatavaran, laikat, nappulat ja nauhatkin.

Koskenpään Huopatehdas on tarjonnut teollisuuden eri aloille ratkaisuja jo useita vuosikymmeniä. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mitä moninaisimpiin tuotesovelluksiin ja käyttökohteisiin aina tuotekehitysvaiheesta läpi koko tuotteiden ja laitteiden elinkaaren.

Huopien valikoimat viime vuosikymmeninä ovat kehittyneet voimakkaasti ja huovissa käytetään yhä moninaisempia kuitusekoituksia, joita säätämällä voidaan saavuttaa sopivat ratkaisut tuhansiin käyttökohteisiin.

Huopatehdas toimittaa ja jatkojalostaa tällä hetkellä eniten perinteistä villahuopaa muun muassa tiivisteiksi, kiilanauhoiksi ja pyyhkimiksi. Saatavilla ovat myös erilaiset synteettiset huovat ja huopatuotteet, kuten rullat kuljettimiin, jarruhuovat metalliteollisuudelle ja suojahuovat erilaisiin käyttökohteisiin tai vaikkapa suodatinmateriaalit. Saatavilla olevat valikoimat käsittävät satoja vaihtoehtoja.

Valmistamme tuotteet aina räätälöidysti asiakkaiden tarpeisiin – toimitat vain meille tarkat mittasi tai piirroksesi!

Mikäli tarvitset asiantuntija-apua uusien ratkaisujen löytämiseksi ota rohkeasti yhteyttä ja käytä asiantuntijapalveluitamme. Me tunnemme huovat ja sinä tunnet tarpeesi.
Laaja toimittajaverkostomme takaa luotettavan saatavuuden ja eurooppalaiset valmistajat korkean laatutason. Kaikki toimittajamme myös omaavat tarkat laatujärjestelmät, mikä takaa tasalaatuiset tuotteet ja vastuulliset liiketoimintamallit.

Rakennusnauha

Rakennusnauhamme on kehitetty kosteutta sietäväksi saumanauhaksi puurakenteisiin. Rakennusnauhalla on perinteisesti tiivistetty hirsien saumoja ja se on käytetty tiiviste myös muun muassa alajuoksuissa. Saumanauhamme antaa puun hengittää, eikä tiivistenauha pidätä kosteutta itsessään.

Lue lisää rakennusnauhasta!

Huopalaikat

Teollisuuden huopatuotteisiin kuuluvat myös huopalaikat hiontaan (joita käytetään esimerkiksi teroitukseen ja viimeistelyhiontaan) ja kiillotukseen, joita käyttävät esimerkiksi korujentekijät ja työkalujen valmistajat.

Huopalaikkavalikoima on suuri, huopalaikat ovat tiheydeltään (g/cm³) 0,36 – 0,68; paksuus (mm) on 15 – 50 ja halkaisija 35 – 400 mm.

Soita ja kysy lisää!