Éstie Bags

Éstie Bags Ésties Bags edustaa eestiläiseen käsityöperinteseen nojaavaa uuden sukupolven muotoilua. Kädentaitoja modernilla twistillä.

Juri Karinen – Aallokko

Juri Karinen – Aallokko Muotoilija Juri Karinen osallistui Aallokko sisustuselementillään Habitare 2011 -messujen Ecodesign-kutsunäyttelyyn.

Ilkka Suppanen

Ilkka Suppanen Ilkka Suppasen Flying Carpet tuoli esiltiin suurelle yleisölle 1998. Prototyyppi valmistettiin Koskenpään Huopatehtaan valikoimista.

Parolan Asema

Parolan Asema Rönsyilevän villavalon valmisti Katja Rinkinen Parolan asemalta. Suunnitelma ja ohje on esitelty 04/2011 ilmestyneessä Katja Rinkisen kirjassa: Vintagen viemää, 50 sisustusprojektia Parolan asemalta (WSOY).

Studio Elina Helenius – Flikka-ryijy 2007

Studio Elina Helenius – Flikka-ryijy 2007 ”Yhteistyö Koskenpään Huopatehtaan kanssa on aina sujunut hyvin ja joustavasti. Yrityksellä ja sen työntekijöillä on aito kiinnostus tekstiilituotteisiin ja designiin. Yhdessä olemme aina löytäneet toimivat ratkaisut suunnittelemiini huopatekstiileihin.”

Käki Interior

Käki Interior WTC Airport – Finnair Kohteen suunnittelija on JKMM Arkkitehtien sisustustiimi Käki Interior. Sisustusarkkitehdit Päivi Meuronen ja Paula Salonen ja arkkitehti Marko Pulli toteuttivat työn SEK&Greyn organisoimana, osana Finnairin brändi-uudistusta.

Pispan

Pispan Pispan Oy edustaa suomalaista puusepän taitoa. Pispan valmistaa mittatilaushuonekaluja ja myy tunnettuja design-merkkejä.

Sisustussuunnittelu ja -arkkitehtuuri

Sisustussuunnittelu ja -arkkitehtuuri Tunne huopa. Villahuopa sisustusmateriaalina tuo ajatuksen lämmöstä, rauhallisuudesta ja luonnollisesta estetiikasta.

Huopahuumaa

Huopahuumaa Me Huopatehtaalla haluamme olla luovuuden mahdollistajia. Valikoimiimme kuuluvat erilaiset huovat ja villat antavat mahdollisuuden suomalaiselle luovuudelle löytää kauneutta ja käytännöllisyyttä luonnonmateriaalin parista.

Auran St Team: Huopainen paljeovi

Auran St Team: Huopainen paljeovi Kohde: Leppävaaran Elä ja Asu-senioritalo, Espoo  

Auran St Team: Huopainen paljeovi

Auran St Team: Huopainen paljeovi Kohde: Korttelitalo Kanava, Helsinki