Huopatehdas-konsultointipalvelu

Kun haasteet ovat suuria on Huopatehdas lähellä – projektipalvelu haastaviin kohteisiin

Sisältö Aika ja kesto Hyödyt Hinta (+alv) Lisäpalveluna
Tarvekartoitus 7,5 h Sovittuna ajanjakona Vapauta aikaa omalle asiantuntijuudellesi 560€ Tutustumme kohteeseesi paikan päällä.
Käyttökohteen arviointi Toteutus keskim. noin 1-2 viikon ajanjaksona (näytetoimituksien mukaan) Nopeuta omaa työtäsi Matkakulut sopimuksen mukaan.
Näytelähetykset Konkreettinen tuki suunnitelmillesi
Huoparaportti: Materiaaliselvitys Materiaalivaihtoehdot Leikkaussuunnitelma Huolto-ohjeet Kasvatat materiaaliosaamistasi Halutessasi mainospala yrityksellesi www-sivujemme Huopagalleriaan

Huopahetki – tuntityö

Tarvitset huopaa, mutta mitä ja kuinka paljon? – Hetki huopa-asiantuntijan kanssa kirkastaa tarpeesi ja keventää taakkaasi. Tueksi, avuksi ja osaamisesi kasvattamiseksi!

Valittavia sisältöjä Aika ja kesto Hyödyt Hinta (+alv) Lisäpalveluna
Käyttökohteen arviointi Tunti tunnilta Vapauta aikaa omalle asiantuntijuudellesi 75,50 €/h Tutustumme kohteeseesi paikan päällä.
Tarvekartoitus Sovittuna ajanjaksona Nopeuta omaa työtäsi Matkakulut sopimuksen mukaan.
Näytelähetykset Konkreettinen tuki suunnitelmillesi
Leikkaussuunnitelma Kasvatat materiaaliosaamistasi
Raportti: Materiaaliselvitys Materiaalivaihtoehdot Huolto-ohjeet Halutessasi mainospala yrityksellesi www-sivujemme Huopagalleriaan

Anna palaa – huopanäytteitä suunnitelmiesi tueksi

Sisältö Koko Hyödyt Hinta (+alv) Lisäpalveluna
Tarvekartoituksen pohjalta valitaan näytemateriaalit Keskimäärin
1-3 näytepalaa 8 x 5 cm /kpl Tunne huopa. Katsele, haistele, tutki, venytä ja vanuta. Löydä sopiva materiaali ja vältä virhearvioinnit. 7 €
4-6 näytepalaa 8 x 5 cm /kpl 14 €
7-10 näytepalaa 8 x 5 cm /kpl 21 €
Näytekortit värihuovista- design-huovat (S+R)

– synteettiset huovat (SPP ja FYPES)

Valitse värit omiin tarpeisiin.

A5                n. 3x4cm  12 näytettä sivulla Todelliset värit!Nopeasti ja helposti! 7,50 € / sivu 35 € / Kaikki värit
Huopapaletti –Materiaalikansio värillisistä villahuovista: – 3 kpl A4-kokoista tuotekansiota mappimekanismilla – valikoiman kaikki väri- ja paksuusmallit (n. 50 kpl) – hoito-ohjeet Tarkka koko: 20 x 20 cm /kpl Suunnittelun tueksi katseenkestävät materiaalikansiot. Vertaile värejä helposti ja esittele ajatuksesi myös asiakkaillesi. 130€ Kansion päivitykset tekstien osalta kätevästi e-uutiskirjeen ja verkkosivujen kautta – ilman kuluja.
Huopaneliöt –kansion mallitäydennykset uutuuksista (vain kansion tilanneille) 20 x 20 cm /kpl Pysy kartalla! Uudet värimallit helposti – ja tietosi ovat aina ajan tasalla. 5 €
Huopapaletti -kansiot

Leikkaus

Kun materiaalivalinnat on tehty, suunnitelmat ovat valmiina – enää tarvitaan toteutus. Valitse leikkauspalvelumme ja tee suunnitelmista totta. Lähetä meille suunnitelmasi ja pyydä tarjous palvelusta!

Ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen täältä…

 

Pikatoimitukset: räätälöidyt kappaleleikkaukset
– arvo alle 500€: veloitus 60 € (+alv)
– arvo yli 500€: veloitus +12% tilauksen arvosta (+alv)
Toimitus leikkauksen vaatimasta ajasta riippuen, joko saman työpäivän aikana tai viimeistään seuraavaan keskipäivään mennessä. Pikatoimitus on mahdollinen vain Huopiksen omille leikkaustuotteille.

Neulauspalvelu

Koskenpään Huopatehdas tarjoaa mahdollisuutta neulauskoneen käyttöön. Neulauspalvelu on erityisesti käsityöläisten suosiossa, sillä se nopeuttaa suurten huovutustöiden huovutusprosessia. Neulauspalvelu pitää sisällään konetyön ja Huopatehtaan neulausexpertin avun. Vapauta kätesi yksityiskohtien hiomiseen ja uusille suunnitelmille!

Kustannus:
100 €/h (+ alv 24%)
+ energialisä 15% kun käyttöhetkellä pörssisähkön hinta ylittää 10s/kWh

Ajankohta: yhteisesti sovittavissa, pääsääntöisesti 7.30-14.30 välisenä aikana