Suunnittelu

Huopien maailma on moniulotteinen, tuotteita ja nimikkeitä löytyy valikoimistamme satoja. Oma tarpeesi saattaa olla sinulle kristallinkirkas, mutta tarvittavien ominaisuuksien muuttaminen raaka-ainesuhteiksi, tiheyksiksi, paksuuksiksi ja kenties vieläpä hartseiksi voi tuntua monimutkaiselta, ellei jopa ylivoimaiselta. Ota yhteys ja anna meidän auttaa.

Palveluhinnasto >>

Leikkaus

Materiaalivalinnat on tehty, suunnitelmat ovat valmiina – enää tarvitaan toteutus. Valitse leikkauspalvelumme ja tee suunnitelmista totta.

Koskenpään Huopatehtaalla on vuosikymmenten kokemus huovan räätälöinnistä asiakkaiden tarpeisiin. Suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä ovat valmistuneet sisustustuotteet ja huonekalut aina valaisimista nojatuoleihin ja sisustuselementeistä laukkuihin.

Leikkaamme huovat ympyröiksi, kolmioiksi, neliöiksi tai vaikka suikaleiksi. Toimittajaverkostomme takaa myös luotettavat toimitukset monimutkaisista ja hyvin yksityiskohtaisistakin leikkaussuunnitelmista. Sinä päätät muodon – me toteutamme sen.

Neulaus

Koskenpään Huopatehdas tarjoaa mahdollisuutta neulauskoneen käyttöön. Neulauspalvelu on erityisesti käsityöläisten suosiossa, sillä se nopeuttaa suurten huovutustöiden huovutusprosessia. Neulauspalvelu pitää sisällään konetyön ja Huopatehtaan neulausexpertin avun. Vapauta kätesi yksityiskohtien hiomiseen ja uusille suunnitelmille!

Kustannus: 97,50 €/h (+ alv)

Ajankohta: yhteisesti sovittavissa, pääsääntöisesti 7.30-14.30 välisenä aikana